Nieuwe producten

Best verkochte producten

 • Snel bekijken

  Lamination Cream

  € 31,40

  Een delicate crème die uw wimpers in twee stappen perfect en permanent zal krullen:

  stap 1 - Activator Cream, stap 2- Cream. Verpakt in handige zakjes die het product vers houden, zodat het gemakkelijk is om de juiste hoeveelheid product af te geven. Het product bevat keratine die de wimperstructuur vanaf het eerste gebruik voedt en versterkt.

  Het pakket bevat:

  - Stap 1 Activator Cream 0,5 g x 10 zakjes

  - Stap 2 Nautralizer Cream 0,5 g x 10 zakjes.

  De set is ontworpen voor 20-40 toepassingen en de spectaculaire resultaten duren 5 tot 12 weken!

 • Snel bekijken

  Posh Lashes Eyelash Lift Essence is echt een voedende bom. Het bevat een complexe mix van heilzame stoffen waardoor de wimpers van je klant er spectaculair uitzien. Arganolie, rijk aan vitamine E en provitamine A, heeft samen met Macadamia-olie hydraterende en beschermende eigenschappen. Zoete amandelolie regenereert het haar.

  De verzorgende essence is niet alleen geweldig voor het reinigen van de oogleden en wimpers, maar ook voor het verwijderen van overtollige lijm die achterblijft na de behandeling.

  Capaciteit 5 ml.

 • Snel bekijken

  Eyelash Lift Glue

  € 23,14

  Een transparante lijm die wordt gebruikt om de siliconenvorm op het ooglid te plakken en natuurlijke wimpers op de vormen. Het heeft een handige applicator in de vorm van een dunne kwast waardoor het aanbrengen van de lijm heel eenvoudig is.

  Capaciteit 5 ml.

 • Snel bekijken

  Royal Lash Botox

  € 25,45

  Bent u op zoek naar botox voor wimpers die uw wimpers hun oude glans teruggeven en hun volume vergroten? Gebruik Royal Lash Botox van Posh Lashes. Dit unieke product met een rijke samenstelling laat je genieten van mooie wimpers die er gezond en verzorgd uitzien.

  Royal Lash Botox kan zowel worden gebruikt als conditioner als als ondersteunende formule na het uitvoeren van een wimperlift en lamineren. Wimper Botox Posh Lashes is een rijke formule die bestaat uit maar liefst 95,7% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het bevat Damascus rozenwater, amandelolie en jojoba-zaadextract. De delicate romige consistentie van Royal Lash Botox wimperbereiding maakt het uiterst aangenaam en comfortabel in gebruik.

Alle beste verkochte producten