Actieve filters

 • Snel bekijken

  Eyelash tweezers - Catch It!

  Als je elke pluk in een handomdraai wilt aanbrengen, pak dan het Catch It wimperpincet. Deze pincetten uit de premium-serie zijn gewijd aan de 2D-5D-methode. De scherpe uiteinden gebogen in een hoek van bijna 90 graden maken nauwkeurig werk mogelijk. Het kleine formaat garandeert een gemakkelijke toepassing van wimpers, zelfs in de hoeken.

   

  Premium Catch It wimperpincet afgewerkt in een elegante marineblauwe tint is een exclusief accessoire dat een must-have is voor uw salon.

  Tip lengte: 6 mm.

  € 19,30
 • Snel bekijken

  Eyelash tweezers - Easy Fan

  Makkelijk aan te brengen? Gebruik een tool die is ontworpen om alle worstelingen te elimineren! Hun kleine formaat en exclusieve uiterlijk onderscheiden eenvoudige Fan-pincetten voor wimperapplicatie. Deze tool is toegewijd aan de 2d-5d-methode en heeft een scherpe punt gebogen onder een hoek van ongeveer 90 graden. Met deze pincet is elke styling fantastisch eenvoudig te doen.

   

  Pincet Premium Easy Fan is een wimperstylingaccessoire dat een must-have is voor uw salon.

  Tip lengte: 4 mm.

  € 19,30
 • Snel bekijken

  Eyelash tweezers - Separator

  Absoluut in het scheiden van wimpers. Het heeft een hekel aan compromissen. Geen enkele imperfectie van het bosje zal eraan ontsnappen. De Tweezer Premium Eyelash Separator is een elegant en dodelijk effectief hulpmiddel. Rechte en scherpe punt garandeert gemakkelijke scheiding van wimpers.

   

  Premium Separator-pincet is een wimperstylingaccessoire dat ongetwijfeld door elke stylist zal worden gebruikt. Het lichtgewicht ontwerp en de ergonomische vorm garanderen maximale precisie.

  € 19,30
 • Snel bekijken

  Eyelash tweezers - Cobra

  Het valt plotseling aan en vangt in een mum van tijd de opstandige plukjes op. Het is een meester in het scheiden van wimpers. De scherpe, licht gebogen punten die doen denken aan hoektanden, vergemakkelijken de vorming van bosjes. Pincet Premium Cobra is een hulpmiddel voor het scheiden van wimpers, gekenmerkt door uitzonderlijke precisie en elegante kunstzinnigheid.

   

  Premium Cobra-pincetten zijn een musthave stylingaccessoire voor elke schoonheidssalon

  € 19,30