Actieve filters

 • Snel bekijken

  Strip Eyelashes SILLY LILLY

  De Silly Lilly wimpers zullen je make-up subtiel benadrukken en ervoor zorgen dat niemand je schattige look zal weerstaan.

  Silly Lilly is een hoogwaardige wimper, perfect voor alle liefhebbers van make-upplezier. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met make-up. Je krijgt gemakkelijk het effect van fenomenale wimpers, perfect voor elke gelegenheid.

  € 14,00
 • Snel bekijken

  Strip Eyelashes BAD BEHAIVIOR

  "Wees goed!" ze zeiden ... "Sta recht!" zeiden ze ... Ben je stout geweest en wilde je niet luisteren? Ben je een liefhebber van een natuurlijke uitstraling? - Slecht gedrag is alleen voor jou! De stripwimpers zijn ideaal voor avondjes uit. Met deze wimpers benadruk je je natuurlijke schoonheid. En je hoeft niemand toestemming te vragen om ze te dragen.

  De wimpers van het Bad Behavior-strip zijn ontworpen voor zelfapplicatie. Geniet van de stralen in je ogen en het natuurlijke effect van goed verzorgde wimpers.

  € 14,00
 • Snel bekijken

  Strip Eyelashes SAVE THE QUEEN

  Deze wimpers redden elke feestavond! Als je van het Glammy Mess-effect houdt en je geeft om de optische vergroting van het oog, dan is Save The Queen iets voor jou. De Save the Queen strip wimpers zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Je hoeft je geen zorgen te maken over het effect van nepwimpers. Laat iemand anders de koningin redden, want met zulke wimpers zal je elke competitie snel van de troon stoten.

  Save The Queen is een hoogwaardige wimperstrip speciaal voor zelfapplicatie. Perfect voor make-upliefhebbers die hun look graag willen benadrukken zonder nepwimpereffect.

  € 14,00
 • Snel bekijken

  Strip Eyelashes BADASS LOOK

  Heeft u iets van een rebel in u? Kijk je graag door de ogen van mensen en ben je een badass? De zeer dikke Badass-look laat je respect in de motorkap krijgen, om nog maar te zwijgen van het grote volume, ideaal voor avondjes uit.

  Badass Look strip wimpers zijn ontworpen om zelf aan te brengen, zodat elke avond uit iets onvergetelijks wordt.

  € 14,00
 • Snel bekijken

  Strip Lashes Tool

  € 11,20