Actieve filters

 • Snel bekijken

  Strip Eyelashes SEX IN THE CITY

  Zelfverzekerd, dapper en vastberaden - een vrouw in een grote stad weet wat ze wil. Sex in The City - wimpers speciaal voor haar gemaakt. Expressief en origineel - perfect voor avondjes uit.

  Sex in The City zijn wimpers op een katoenen strip, perfect voor alle fans van make-upgekte. Eenvoudig aan te brengen, Posh Lashes zijn altijd in de hand, zodat u zich een echte koningin kunt voelen!

  € 12,70
 • Snel bekijken

  Strip Eyelashes LOOK AT ME

  En kijk nu in de spiegel en zie hoe mooi je eruit ziet met Look At Me wimpers. Kom op. Het is een flirterige blik, optisch vergrote ogen en een onregelmatige, gekartelde lijn - je ziet er goddelijk uit. Je kunt je nu gewoon aankleden voor het feest en je vrienden jaloers maken. Elke knappe kerel krijgt je flirterige look.

  Met Look At Me stripwimpers kun je je complete look en make-up benadrukken voor een avondje uit.

  € 12,90
 • Snel bekijken

  Strip Eyelashes CRAZY DAISY

  Als er waanzin over je hele gezicht staat en je middelste naam 'moed' is, dan hebben we iets voor je. De ongelijke en grillige lijn geeft je een blik die zal worden onthouden door iedereen die naar je kijkt. De styling is perfect voor speciale gelegenheden en het kattenoogeffect zal alleen het karakter van de eigenaar benadrukken.

  Craizy Daisy strip wimpers zijn ontworpen voor zelf aanbrengen - perfect voor liefhebbers van make-up die willen intimideren met een diepgaande look zonder het effect van nepwimpers.

  € 12,70
 • Snel bekijken

  Strip Eyelashes YES I CAN CAN

  Zo niet, wie dan? Laat ze zien wat je in huis hebt en verras iedereen met een aantrekkelijke, flirterige look. De Yes, I Can Can wimpers zijn de perfecte afwerking voor je date night make up.

  Ja, met I Can Can wimpers kun je je look accentueren, wanneer je maar wilt. Opgeslagen in een handig, elegant etui - ze zijn altijd bij de hand.

  € 12,70
 • Snel bekijken

  Strip Eyelashes HOT & SPICY

  Zet het vuur hoger met een uitbundige, verleidelijke look. Hot & Spicy stripwimpers zijn ideaal voor dappere verleiders die graag indruk willen maken met een scherpe, uitdagende look. Doe je mee?

  Hot and Spicy stripwimpers zijn ontworpen voor zelfapplicatie en maken je een alledaagse feestkoningin.

  € 12,90
 • Snel bekijken

  Strip Lashes Tool

  € 11,20